onsdag 9 februari 2011

En vecka!

En vecka sen Kito kom in i våra liv, tiden går fort =)

Han växer så det knakar, driver oss alla till vansinne med sina upptåg, precis som en valp ska göra ;) tar ALLT han kommer över, o jag kämpar med att få barnen att förstå att man inte får lägga saker på golvet för då äter Kito upp de, lilla Agnes är den som tagit in den infon bäst.

Eftersom det nu gått en vecka och jag tycker att Kito installerat sig bra hos oss så var det idag dags för koppelträning för fösta gången..
Tänkte att han nog skulle sätta sig på rumpan och inte vilja gå ett steg framåt, men ne, han följde glatt med ute, ibland stannade han till och tittade åt sidan som om "varför ska jag gå åt det här hållet i ett snöre?" men sen möttes vår blick och han börja trava på igen.

Han är en riktigt duktig kille som lär sig fort.
Han kan "sitt" och han vet att vid matdags så sitter man och sen ögonkontakt med matte, sen får man äta sin mat.

Men han är även riktigt bestämd och har temperament, kommer bli riktigt intressant att träna honom i lydnad sen, han vet vad han vill och han är otroligt följsam, om än lite smått mesig ännu ;)

Har en del bilder på jyckarna men jag lägger in de på datorn och bloggen imorgon, är på tok för trött nu.. Kl är juh snart 23 så dags att kissa hundarna sen lägga oss och sova vår skönhetssömn ;)

Natti natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar